Tallennamme luonnon tapahtumat tuleville sukupolville

Arktinen luonto sen kaikessa mykistävässä kauneudessaan ja karuudessaan inspiroi meitä tekemään elokuvia ja sarjoja, jotka tuovat luonnon, sen eläimet ja ihmeet lähelle katsojaa.  Olemme erikoistuneet tuottamaan luonto- ja vedenalaiselokuvia sekä -sarjoja, jotka sijoittuvat pohjoiselle pallonpuoliskolle. Lähes kolmenkymmenen vuoden ajan olemme kuvanneet, parhaalla mahdollisella laadulla, yhteensä tuhansia tunteja arktisissa olosuhteissa Suomen, Ruotsin ja Norjan Lapissa, Jäämerellä, Islannissa ja Venäjällä. 

Haluamme tallentaa luontoa, sen eläimiä ja tapahtumia myös tuleville sukupolville. Huomaamme luonnossa liikkuessamme jo nyt miten asiat ovat siellä muuttuneet ja pidämme tärkeänä, että ne luonnon tapahtumat, joita voimme vielä nyt löytää, olisivat nähtävissä myös tulevaisuudessa. Tallennamme arkistoihimme tapahtumia pohjoisesta luonnosta niin veden alta, maan pinnalta kuin ilmastakin.

MRPn tuottamia luontoelokuvia ovat mm. Tunturin tarina, Järven tarina, Metsän tarina, Ailo – pienen poron suuri seikkailu sekä Luontosinfonia.

Me kuvaamme missä vaan

Pinnan alla
Maassa
Ilmassa

Kiinnostuitko?

Lähdetään yhdessä unohtumattomalle seikkailuille taltioimaan, kun luonto tarjoilee parastaan.